phone+90 212 529 80 70
email info@merlinturizm.com

Gerekli Belgeler

İşverenler İçin

  1. İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  2. Şirketin imza sirküleri
  3. Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  4. Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  6. İşveren Bağkurlu ise bağkurlu olduğunu gösteren belge
  7. İşveren SGKlı iseSigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  8. 4 aylık sigorta bildirgesi
  9. Son üç aylık bordro
  10. Hesap cüzdan fotokopisi- Son 3 aya ait
  11. Gayri menkul tapu fotokopisi
  12. Kredi kartları fotokopisi
  13. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye
  14. Seyahat Sağlık Sigortası - Tarafımızca yapılabilmektedir
  15. 2 Resim + Vize Ücreti
  16. En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  17. Geniş Aile Nüfus Kayıt Örneği
  18. Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  19. Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  20. Pasaportunuz yenilenmis ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluga ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.
 

Çalışanlar İçin

  1. İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  2. Şirketin imza sirküleri
  3. Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  4. Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  6. Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  7. 4 aylık sigorta bildirgesi
  8. Son üç aylık bordro
  9. Hesap cüzdan fotokopisi
  10. Gayri menkul tapu fotokopisi
  11. Kredi kartları fotokopisi
  12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, ticariler için ise ek olarak davetiye
  13. Seyahat Sağlık Sigortası
  14. 2 Resim + Vize Ücreti
  15. En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  16. Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  17. Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  18. Pasaportunuz yenilenmis ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluga ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.

 

Öğrenciler İçin

  1. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  2. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  3. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  4. Seyahat Sağlık Sigortası
  5. 2 Resim + Vize Ücreti
  6. En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  7. Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  8. Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  9. Pasaportunuz yenilenmis ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluga ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.

 

Emekliler İçin

  1. Konsolosluğa hitaben dilekçe
  2. Emekli cüzdanı fotokopisi
  3. Sağlık karnesi fotokopisi
  4. Gayrimenkul tapu fotokopisi
  5. Banka cüzdan fotokopisi
  6. Seyahat Sağlık Sigortası
  7. 2 Resim + Vize Ücret
  8. En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  9. Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  10. Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  11. Pasaportunuz yenilenmis ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluga ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.